Software

Pandemia COVID-19 a fost un context excelent pentru TikTok de a depăşi noi recorduri, statul în casă favorizând numărul de descărcări al aplicaţiei. Primul trimestru din 2020 a fost cel mai bun din istoria TikTok, în cele trei luni aplicaţia fiind descărcată de peste 315 milioane de ori (recentul record era deţinut de trimestrul al patrulea din 2018 când au fost peste 205 milioane de descărcări).

Această cifră ne îndreaptă către un alt rezultat impresionant, TikTok depăşind astfel 2 miliarde de descărcări. Nu foarte multe aplicaţii se pot lăuda că au atins această bornă, doar Facebook şi Google având câţiva performeri.

TikTok este apreciată de tinerii din întreaga lume, fiind o modalitate amuzantă şi nu numai de a-ţi petrece timpul pe smartphone. De o săptămână mi-am făcut şi eu cont şi pot spune că înţeleg acest trend crescător, aplicaţia nu este deloc plictisitoare.

Chiar dacă reprezentanţii Statelor Unite ale Americii au avertizat utilizatorii de posibile probleme de securitate ale aplicaţiei, aceştia nu ţin cont de recomandări şi continuă să fie parte a fenomenului. Şi cine i-ar condamna ?

Sursa: theverge.com

Categorii: software
Tag-uri: TikTok

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.