Telefoane Mobile

În această perioadă apar zilnic noi informaţii despre Samsung Galaxy S7, respectiv Samsung Galaxy S7 Edge. Încercăm să selectăm mereu cele mai sugestive dintre acestea, deoarece mi se pare irelevant să scriu un articol întreg doar pentru că a fost confirmat portul microUSB sau orice alt lucru minor.

Astăzi însă avem pentru voi primele poze clare cu Samsung Galaxy S7 în versiunea aurie (până acum au existat doar randări sau imagini greu de înţeles). Am luat aceste poze şi le-am pus în paralel cu Samsung Galaxy S6, iar rezultatele vorbesc de la sine. Ambele smartphone-uri sunt 99% identice (există foarte mici modificări la nivelul camerei foto). Conform acestor imagini observăm clar că Samsung a decis ca noul model  Samsung Galaxy S7 să fie un simplu upgrade hardware şi software.

samsung

Nu aş putea spune dacă din punct de vedere estetic această mişcare este una corectă, însă în condiţiile în care cele două device-uri sunt identice apare întrebarea: De ce mi-aş cumpăra un Samsung Galaxy S7 la 3000 lei, atât timp cât Samsung Galaxy S6 arată la fel, dar este cu 1000 lei mai ieftin? Cu siguranţă nu doar hardware-ul este răspunsul, deoarece S6 este foarte potent şi la un an de la lansare.

samsung 2

Sursa: nowhereelse.fr