Telefoane Mobile

Samsung GALAXY Note 10 urmează a fi anunţat oficial la sfârşit de august şi este oarecum normal să ne întrebăm deja cum va arăta acest device. OnLeaks şi 91Mobile au intrat în posesia unor scheme CAD din fabrică, iar pe baza acestora au creat aceste randări mai mult decât credibile.

Observaţi că Samsung schimbă destul de multe la nivel de estetic comparativ cu generaţia anterioară. Samsung GALAXY Note 10 urmează a renunţa la jack-ul audio de 3.5 mm şi la butonul fizic Bixby. În zona frontală vom avea un ecran Infinity-O cu camera frontală prinsă într-un decupaj central tip bulină, în timp ce pe spate avem o poziţionare verticală a celor trei senzor foto, lateral stânga. O noutate va fi dată de prezenţa unui port infraroşu în zona superioară.

Din aceste randări mai aflăm că display-ul va fi unul Dynamic AMOLED, va avea o diagonală de 6.3 inci cu o rezoluţie de 3040 x 1440 pixeli şi va veni cu suport HDR10+. Dimensiunile noului smartphone vor fi de 162.6 x 77.4 x 7.9 mm.

Se pare că va exista şi o variantă de Pro pentru acest model, una cu un ecran de 6.75 inci şi cu butoane de control capacitive.

Cu siguranţă în săptămânile următoare vom afla mai multe detalii despre noua generaţie Samsung GALAXY Note.

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.