Telefoane Mobile

LG nu prea mai contează pe piaţa smartphone-urilor, tocmai de aceea găsim din ce în ce mai puţine articole despre acest brand. Chiar dacă vânzările sunt destul de reduse, compania sud-coreeană nu renunţă şi pregăteşte un nou flagship pentru 2020: LG G9 ThinQ.

Acesta a apărut în câteva randări bazate pe schemele CAD din fabrică şi din păcate nu impresionează cu nimic. LG a decis să meargă pe un design prezent pe mai toate modelele lansate în 2019, adică cu breton (tip picătură de apă în acest caz) în zona frontală şi un ansamblu foto poziţionat pe orizontală.

Nu aş vrea să cred că acest LG G9 ThinQ denotă nepăsare, cât mai mult resemnare din partea companiei sud-coreene. Cumva LG lansează smartphone-uri pentru că este un gigant ce trebuie să fie prezent şi în acest segment, însă aşteptările sunt mai mult decât limitate.

Alte informaţii despre LG G9 ThinQ:

  • dimensiuni: 169.4 x 77.6 x 8.8 mm (9.4 mm în zona senzorilor foto);
  • jack audio de 3.5 mm, port USB Type-C;
  • scanner de amprente integrat în display;
  • cameră foto cvadruplă.

Foarte probabil ca LG G9 ThinQ să fie prezentat oficial în cadrul MWC Barcelona 2020, eveniment ce va avea loc în perioada 24 – 27 februarie.

Sursa: cashkaro.com

Categorii: lg
Tag-uri: LGLG G9 ThinQ

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.