Smartphone

În urmă cu câteva zile vă prezentam primele randări cu noul telefon Sony Xperia XR, iar sursa informaţiei era contul de Twitter OnLeaks. Aceeaşi sursă ne aduce astăzi o serie de imagini spectaculoase cu viitorul LG V20, smartphone ce va fi lansat pe 6 septembrie.

Dacă se confirmă aceste randări, am putea spune că LG V20 va fi un LG G5 cu ecran secundar şi mici modificări estetice care îl fac mult mai arătos. Cu siguranţă noul terminal va fi unul metalic, va avea o cameră foto duală care va ieşi puternic în relief şi o formă uşor mai pătrăţoasă decât LG G5. Nu ne dăm seama foarte clar din imagini, însă s-ar putea ca LG V20 să păstreze ideea de smartphone modular, o idee ce nu a fost foarte bine primită de utilizatori.

LG V20

La capitolul hardware se zvoneşte că LG V20 va utiliza un display de 5.7 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 și 6 GB RAM, 32 și 64 GB spațiu de stocare + slot pentru cardurile microSD, cameră principală de 21 Megapixeli și frontală de 8 Megapixeli, baterie de 4000 mAh, iar la capitolul software vom regăsi Android 7.0 Nougat.

Cum vi se pare LG V20?

LG V20 2

Sursa: androidauthority.com

Categorii: lg
Tag-uri: LGLG G5LG V20
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.