Telefoane Mobile

Samsung va prezenta mai multe device-uri în data de 13 august când va avea loc conferinţa anuală Unpacked. Printre acestea vom regăsi şi smartphone-urile Samsung Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus.

Contul de Twitter @evleaks a postat două randări dedicate presei care ne prezintă cele două device-uri în toată splendoarea lor. Samsung Galaxy S6 Edge Plus păstrează aceleaşi linii de design ca Samsung Galaxy S6 Edge (singura diferenţă notabilă va fi creşterea în dimensiune a ecranului de la 5.1 inci la 5.7 inci), în timp ce urmaşul modelului Samsung Galaxy Note 4 se diferenţiază foarte puţin de acesta: camera foto frontală şi senzorii de lumină şi proximitate sunt mutaţi mai la stânga, marginile terminalului par a fi mai înguste şi colţurile uşor mai rotunjite.

Samsung Galaxy Note 5 2

La nivel hardware nu există foarte multe informaţii sigure. Se zvoneşte că ambele device-uri vor avea display de 5.7 inci, procesor Exynos 7422, cameră foto de 16 megapixeli + cameră frontală de 5 megapixeli şi 4 GB memorie RAM. De asemenea se pare că aceste smartphone-uri nu vor dispune de slot pentru card microSD.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Mai multe vom descoperi în data de 13 august.