gAuto

Tesla se pregătește să deschidă primele stații de încărcare în țara noastră. Sunt trei orașe aflate pe această listă cu mențiunea: În curând. 

Cele trei orașe sunt:

  1. București;
  2. Brăila;
  3. Craiova.

Cel mai așteptat automobil al companiei americane este Tesla Model 3 – automobil electric cu preț în jurul  35 – 40.000 dolari ce s-a bucurat de peste 400.000 de precomenzi. Îl putem considera un veritabil Ford Model T al secolului nostru.

Pe nwradu.ro am găsit detalii legate de câte automobile Tesla erau în România până în februarie 2017 – 32 de autovehicule, din care 24 de Tesla Model S, 7 pentru SUV-ul Tesla Model X și un Tesla Roadster.

Putem duce discuția și mai departe. Să presupunem că Tesla Model 3 ar debuta de mâine în România, la 35.000 de euro. În țara noastră este cel mai mare bonus din Uniunea Europeană pentru achiziția de autovehicule electrice noi – 10.000 de euro. Ai cumpăra un automobil electric cu autonomie minimă de 346 km și designul de mai jos?

Sursa: Tesla.com

Categorii: gauto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.