Diverse

Producătorul chinez Oppo pare a investi serios în cercetare-dezvoltare, altfel nu îmi pot explica reuşitele sale din ultima perioadă. În momentul lansării smartphone-ului în ediţie limitată Oppo Find X Lamborghini, Oppo anunţa şi noua tehnologie Super VOOC (Super Voltage Open Loop Multi Step Constant Current Charging) prin intermediul căreia promitea o încărcare completă de la 0 la 100% în doar 35 de minute.

Din lipsă de review-uri, rezultatele nu s-au putut confirma şi în realitate, până acum. Cei de la The Verge au intrat în posesia unei unităţi Oppo Find X Lamborghini, iar rezultatul obţinut este şi cel evidenţiat de producător: 35 de minute pentru o încărcare completă. Impresionant, ţinând cont că vorbim de o baterie de 3400 mAh.

Timpul de încărcare a fost următorul:

  • De la 0 la 34% – 10 minute;
  • De la 0 la 50% – 15 minute;
  • De la 0 la 75% – 20 minute;
  • De la 0 la 92% – 30 minute;
  • De la 0 la 100% – 35 minute.

Din păcate tehnologia Super VOOC este disponibilă în acest moment doar pe smartphone-urile Oppo Find X Lamborghini şi Oppo R17 Pro. Interesant de văzut dacă Oppo va împrumuta această tehnologie şi celor de la OnePlus pe viitorul OnePlus 6T.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.