M-am antepronunțat aici. Acum este o promoție ce dorește să crească gradul de atractivitate al Genius în perioada următoare.

Cei ce contractează abonamentul Genius în perioada 7 – 13 noiembrie 2022 primesc 4 vouchere a câte 25 lei pe care să le folosească în eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful. Astfel, valorea achitată este cumva rambursată integral prin cele 4 vouchere. Detaliile complete le găsiți pe pagina dedicată🔗.

Bineînțeles, se adaugă și beneficiile cumva uzuale pentru acest abonament (în contextul în care Black Friday s-ar putea să fie un catalizator pentru comenzi la eMAG & co).

Dacă îmi amintesc corect, la conferința dedicată BF 2022 a eMAG s-a vorbit despre Genius și planurile companiei. Din câte am înțeles sunt peste 400.000 de utilizatori ai acestui abonament și dorința este ca valoarea să fie crescută în perioada următoare.

Rețeaua de easybox-uri este un succes, iar livrarea la easybox gratuită în Genius are un rol important în atragerea clienților eMAG.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.