Mâine dimineață începe Black Friday la Fashion Days (știți că eMAG, Fashion Days, Tazz și Freshful fac parte din același grup), iar cei ce au abonament Genius primesc 10% extra reducere.

Detalii despre Black Friday 2022 la FD găsiți în articole dedicate pe aici 🔗și aici 🔗.

De ce am pus titlul de mai sus?

Pentru că dacă nu ai abonament Genius mi se pare a fi unul dintre cele mai bune momente să-ți faci. Bineînțeles, dacă ai de gând să cumperi ceva de la eMAG sau Fashion Days și dorești să scutești taxele de transport sau să obții reduceri suplimentare.

Am tras o privire prin contul meu:

Randament mai bun față de criptomonede și NFT-uri :)

Cei 99 lei investiți în abonamentul Genius din ultimul an s-au înzecit dacă iau în considerare ce spune aplicația eMAG. 689.50 lei au venit din costurile de transport, iar 291 lei din reducerile pe care le-am prins cu acest abonament.

Puteți în secțiunea de comentarii să dați și exemplul vostru, capturi de ecran etc.

Beneficiile aduse de către Genius pe cele 4 platforme

Repet, acest abonament este recomandat celor ce pun comenzi în mod regulat la eMAG, Fashion Days, folosesc Tazz și Freshful. În contextul dat de Black Friday s-ar putea să prindeți reduceri suplimentare pentru că ați făcut pasul spre Genius.

Sunt curios să aflu și opiniile voastre pe această temă.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 3% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Categorii: opinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.