Hardware

TRENDnet se laudă cu adaptorul de rețea TRENDnet TEW-805UB care ar fi primul adaptor wireless pe USB 3.0 și cu compatibilitate la standardul Wi-Fi ac. Viteza de transfer crește până la valoarea de 867 Mbps.

Configurarea adaptorului se face rapid prin butonul WPS (Wi-Fi Protected Setup) ce simplifică procedura de conectare la rețeaua wireless. TEW-805UB integrează un soft ce-i permite să rețină datele de logare din mai multe rețele și le poate seta pe unele dintre ele în mod prioritar.

Declarație oficială:

Folosind avantajele oferite de prezenta portul USB 3.0 integrat, TEW-805UB nu va limita niciodată vitezele record ce pot fi obţinute de adaptor prin standardul wireless AC1200,” a declarat Sonny Su, director al departamentului tehnologic la TRENDnet.

Urmează a fi adus în viitorul apropiat și în țara noastră.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.