Hardware

TRENDnet se laudă cu adaptorul de rețea TRENDnet TEW-805UB care ar fi primul adaptor wireless pe USB 3.0 și cu compatibilitate la standardul Wi-Fi ac. Viteza de transfer crește până la valoarea de 867 Mbps.

Configurarea adaptorului se face rapid prin butonul WPS (Wi-Fi Protected Setup) ce simplifică procedura de conectare la rețeaua wireless. TEW-805UB integrează un soft ce-i permite să rețină datele de logare din mai multe rețele și le poate seta pe unele dintre ele în mod prioritar.

Declarație oficială:

Folosind avantajele oferite de prezenta portul USB 3.0 integrat, TEW-805UB nu va limita niciodată vitezele record ce pot fi obţinute de adaptor prin standardul wireless AC1200,” a declarat Sonny Su, director al departamentului tehnologic la TRENDnet.

Urmează a fi adus în viitorul apropiat și în țara noastră.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.