Smartphone

Ştim deja că Apple doreşte să lanseze anul acesta în martie un iPhone de 4 inci. Se pare că foarte mulţi fani au solicitat lansarea unei versiuni mai mici, iar compania se va conforma. Nu cunoaştem exact dacă noul telefon se va numi iPhone 5e, iPhone 6c, iPhone 7c sau iPhone 2016, însă cu siguranţă acesta este deja în producţia de masă în fabricile Foxconn.

Spun acest lucru deoarece site-ul micgadget.com a reuşit cumva să facă un scurt hands-on pentru viitorul iPhone de 4 inci într-una dintre aceste fabrici. În acest material se observă dimensiunile reduse, design-ul foarte asemănător cu cel existent pe iPhone 6 şi construcţia metalică. Clipul nu pare a fi falsificat, însă trebuie tratat cu o oarecare doză de scepticism deoarece cunoaştem politica restrictivă Apple de a nu divulga informaţii esenţiale înainte de lansare.

iphone 2016 2

Din informaţiile neoficiale existente până la această oră, iPhone-ul de 4 inci va utiliza un procesor Apple A8, 1 – 1.2 GB RAM, 8/16/64 GB spaţiu de stocare, conectivitate LTE, NFC, Apple Pay şi o baterie de 1624 mAh. Preţul va pleca de la aproximativ 500 – 550 dolari.

Ce părere aveţi de această versiune iPhone de 4 inci? Dacă se confirmă versiunea de 8 GB, mai există oare cineva care să achiziţioneze un smartphone cu un asemenea spaţiu de stocare?

Sursa: mobilissimo.ro