Smartphone

La Bucureşti a avut loc astăzi un mic eveniment de prezentare a telefoanelor şi tabletelor ce au sosit sau vor sosi în curând pe piaţa locală. Printre slide-urile prezentate de un oficial suedez s-a strecurat şi unu legat de smartphone-urile ce vor urma în 2012. Cel care este în prima plan se pare că rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich – imaginea afişată de telefon deşi blurată indică sistemul de deblocare din ultima versiune Android. Dimensiunile sale sunt generoase şi cu siguranţă va avea mai mult de 4 inch. Nu cred că vor păstra logo-ul specific Huawei din partea frontală.

În fundal apare un alt smartphone ce indică segmentul telefoanelor inteligente de buget redus, semn că vor viza pe acest segment şi în 2012.

Mai multe detalii de la conferinţă vor sosi în curând.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.