Magazin iSTYLE Apple Premium Partner AFI Cotroceni Diverse

iSTYLE este prezent în țara noastră de peste 20 de ani și operează în prezent în 15 locații fizice, cu suprafață totală de peste 1.700 mp, precum și în mediul online, prin magazinul virtual iSTYLE.ro. După o cifră de afaceri în 2022 de 111.5milioane Euro, ce reprezintă o creștere de nu mai puțin de 39% față de cea din anul precedent, și o dublare a numărului de precomenzi, iSTYLE anunță deschiderea primului magazin Apple Premium Partner din România.

Noua locație din mallul AFI Cotroceni își va deschide oficial ușile pentru public din data de 8 aprilie 2023, de la ora 10. Magazinul se întinde acum pe circa 200 de metri pătrați, dublu față de cât avea înainte, iar întreg procesul de renovare, cu nou mobilier și care include și oferta de lansare a necesitat o investiție de 1 milion de Euro.

Designul magazinului a fost creat de o echipă de designeri specializați la sediul Apple din Cupertino. Toate echipamentele provin de la furnizori cu care Apple lucrează direct, de exemplu mesele rotunjite sunt din SUA, iar mobilierul din Germania. O altă caracteristică o reprezintă faptul că magazinul va putea funcționa fără o casă de marcat fizică în viitorul apropiat.

În noul spațiu, numărul de vitrine închise este redus la minimum, deci clienții vor putea încerca marea majoritate a produselor expuse fără a fi nevoie de ajutorul unui consultant.

Apropo de asta, noul magazin Apple Premium Partner va avea angajați specializați care au beneficiat de formare exclusivă pentru partenerii Apple Premium și care vor oferi în mod regulat training gratuit și workshop-uri deschise publicului larg. Totodată, un membru al personalului specializat în utilizatori corporate și cu experiență financiară în acest sens va deservi antreprenorii și companiile mici și mijlocii.

Deschiderea noului magazin Apple Premium Partner aduce o ofertă specială pentru primii 100 de clienți care achiziționează un MacBook Air. Aceștia vor primi cadou o husă de protecție, dar există și alte oferte pe care le puteți descoperi de pe pagina dedicată iSTYLE.

Prin statutul de Apple Premium Partner aducem plusvaloare pentru iSTYLE și intrăm într-o nouă eră, atât în România, cât și la nivel regional. În cei 20 de ani de când ne aflăm pe piața românească am reușit să impunem un standard al serviciilor greu de egalat. Inovația produselor oferite și profesionalismul echipei reprezintă cele două direcții ale angajamentului față de clienții și partenerii noștri. Venim acum cu propunerea unei noi experiențe de retail, cea a magazinelor în care „totul este Apple” până în cele mai mici detalii. De altfel, pe tot parcursul acestei călători pentru implementarea conceptului ne-au fost alături specialiști de la Apple. Am convingerea că noua etapă de business ne va consolida poziția în preferințele utilizatorilor Apple și ne va deschide alte oportunități în viitor”, a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE România, Bulgaria și Adria.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.