LG

Astăzi LG a anunţat apariţia smartphone-ului cu Android Optimus LTE, fiind primul telefon care să aibă atât conectivitate LTE cât şi ecran cu rezoluţie HD.

Telefonul dispune de un ecran LCD IPS de 4.5″ în diagonală cu rezoluţia de 1280 x 720 pixeli. În interior găsim un procesor de 1.5 GHz cu două nuclee, dar nu a fost specificat incă producătorul lui (unele surse susţin că ar fi Qualcomm). Optimus LTE vine cu o camera de 8 megapixeli cu bliţ led în spate şi cu o cameră frontală de 1.3 megapixeli. Portul HDMI ne facilitează vizualizarea conţinutului HD nu doar pe telefon ci şi pe alte dispozitive care dispun de acest port.

Pe lângă LTE, smartphone-ul aduce în plus şi o conectivitate HSPA+. Memoria internă este de 4GB, dar se precizează că în pachet vine şi un card microSD de 16GB. La partea de RAM stă chiar foarte bine, având 1GB la fel ca şi celelalte smartphone-uri din aceeasi clasă. Pe partea de software, Optimus LTE vine aşa cum ne-am aştepta cu Gingerbread.

Din păcate telefonul este disponibil momentan doar în Coreea, dar aşteptăm să treacă graniţele şi să ajungă şi la noi unde sunt sigur că va avea succes ca şi alte smartphone-uri puse în vânzare de gigantul corean.

Sursa: gsmarena

Categorii: lg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.