Smartphone

Vă scriam ieri că anul acesta vom avea primele smartphone-uri cu 24 GB RAM, însă nici nu mă gândeam că primul device va fi lansat atât de curând.

Deşi iniţial am dat şanse mari celor de la Oppo, OnePlus sau Realme să spargă gheaţa, se pare că aceasta va fi spartă până la urmă de ZTE prin brandul său de gaming Red Magic. Pe 5 iulie compania chineză va lansa modelul ZTE Red Magic 8S Pro, unul care în varianta sa de top va veni cu 24 GB RAM LPDDR5X.

Acelaşi device va dispune de procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Leading Version, o variantă ce duce nucleul principal Cortex-X3 de la 3.19 GHz cât e în standard, la 3.36 GHz. Procesorul va veni cu acceleratorul grafic Adreno 740 tactat la 719 MHz (în standard este tactat la 680 MHz), astfel că această ediţie specială va veni cu un mic bonus la nivel de putere de procesare şi grafică.

Pentru ZTE Red Magic 8S Pro ne mai aşteptăm ca varianta cu 24 GB RAM să vină cu o stocare de 1 TB UFS 4.0, display OLED de 6.8 inci cu rată de refresh variabilă la 120Hz şi o baterie de 6000 mAh cu încărcare rapidă.

Dacă ar fi să descriu într-o singură frază acest telefon, aş zice „mult hardware, puţin software”.

Sursa: fonearena.com