Telefoane Mobile

Se știau specificațiile lui ZTE GEEK U988S, dar nu și prețul de comercializare. Va intra în stocurile magazinelor din China și va ajunge a fi importat și în SUA. ZTE se află în proces de expansiune și nu m-aș mira dacă pe la începutul lui 2014 vor importa ZTE GEEK și în Europa de Est.

ZTE GEEK costă în jur de 320 dolari în China, fără semnarea unui contract. Integrează un display de 5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor NVIDIA Tegra 4 quad-core pe ARM Cortex-A15 la 1.8 GHz, 2 GB memorie RAM, Android 4.2.1 Jelly Bean, 13 Megapixeli, baterie de 2300 mAh.

Este printre primele telefoane cu NVIDIA Tegra 4. Asta arată încrederea pe care NVIDIA o are în producător chinez de telefoane inteligente.

Sursa: Geeky-Gadgets.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.