Diverse

Aș zice că este știrea zilei în domeniul tech. Steve Ballmer este CEO-ul Microsoft din 2000, au trecut 13 ani de zile și Microsoft pare a fi mai fragil ca niciodată. Nu au reușit să puncteze serios în ce privește domeniile telefoanelor inteligente și tabletelor. Windows Phone 8 este un jucător minor pe piața sistemelor de operare, la mare distanță de iOS / Apple și Android / Google.

Steve Ballmer ar urma să părăsească Microsoft în următoarele 12 luni și va asigura conducerea companiei până când îi va fi găsit un succesor. Averea sa se ridică la aprox. 15 miliarde dolari, partea sa din companie.

Mă așteptam să se întâmple asta. Microsoft se reorganizează. Au nevoie de un om cu viziune, un nou Bill Gates care să readucă colosul american pe un trend pozitiv. Va fi interesant de văzut pe cine vor alege în funcția de CEO și cum se va regândi strategia Microsoft în 2 – 3 ani de zile.

Update: Acțiunile Microsoft au crescut pe bursă cu 8%. 

Sursa: Liliputing.com

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.