Software

Testez în această perioadă și un Vernee Thor, iar smartphone-ul chinezesc a primit 4 update-uri OTA ( 50, 50, 30 și peste 100 MB). Uite că a venit și rândul lui Vernee Apollo Lite să primească un update de firmware. 

Update-urile OTA sunt aduse după lansarea comercială, pe baza feedback-ului primit din piață. Da, unele companii chinezești mai au scăpări, dar încearcă să rezolve problema din mers, iar companiile A-list de multe ori se fac că nu văd existența unei probleme. Abordarea jucătorilor B și C-list mi se pare mai corectă față de utilizator.

Ce aduce update-ul OTA pe Vernee Apollo Lite?

  • îmbunătățește calitatea apelurilor de voce și efectele aduse de către difuzor;
  • crește nivelul de calitate al imaginilor furnizate de camera principală;
  • optimizarea focusului și a LED-ului de tip dual tone;
  • încărcare rapidă la valori mai bune;
  • rezolvă problema legată de aplicațiile third-party ce afișează un mesaj greșit în ce privește nivelul de energie stocat în acumulator;
  • eliminarea unor bug-uri aduse de anumite aplicații.

Vernee Apollo Lite îl găsiți la 199.99 dolari pe Gearbest.com în perioada 1 – 8 august 2016.

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.