Smartphone

Samsung a venit cu o declarație oficială în ce privește problema bateriei pe unele unități de GALAXY Note8, iar acum avem o altă problemă izolată legată de unele unități de GALAXY S8 și S8 Plus ce activează ecranul de blocare / deblocare în mod aleatoriu. 

Sunt unități izolate și nu vorbim de o problemă generalizată. Detalii în materialul video:

Cel mai probabil cred că avem de-a face cu un defect software. Dacă apar mai multe situații s-ar putea să vedem un comunicat oficial din partea companiei sud-coreene.

În ultimul an aș spune că tot au fost astfel de probleme izolate, pe mai toate vârfurile de gamă de la Samsung, Apple, LG etc. Site-urile tech se bucură pentru că astfel de subiecte stârnesc atenția publicului, dar de cele mai multe ori este o furtună într-un pahar de apă. Spre exemplu, pe S8 Plus nu am această problemă. Ar fi interesant dacă printre cei ce ne citesc site-ul și folosesc S8 / S8 Plus se întâmplă să aibă problema activării  random pentru ecranul de blocare.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.