Romania este tara care in domeniul legislativ se discuta aproape orice. Important este ca legile sa fie votate dar de pus in aplicare in adevaratul sens al cuvantului, probabil niciodata. Acum presa romaneasca are un nou caz. Langa asta l-as adauga pe cel cu furtul de arme

               In primul caz al jafului armat de la Brasov deja au inceput sa apara discutii. Nu m-as mira sa fie eliberat temporar si sa dispara din nou. In spatele individului se afla cineva si in tara noastra justitia si politia sunt, din pacate, mai de forma.

             Furtul de arme este un caz, tipic, romanesc. Nu cred ca este vina caporalilor ce pazeau armamentul. Sa pleci cu o greutate asa mare, si este mare pentru ca nici acum nu se stie exact cat armament a fost furat, denota un singur lucru. O organizare foarte bine pusa la punct. Nu cred ca persoanele respective au lasat armamentul in tara. M-ai bine l-ar cauta prin Kossovo, Cecenia, Kazakhstan si in alte locuri din astea exotice. 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.