Toata lumea a auzit de Wikipedia si a vizualizat cel putin odata acest site. Si eu l-a recomandat elevilor in anumite momente. Se pune o intrebare fireasca cat de relevanta este Wikipedia, de fapt, informatiile pe care le cuprinde ea.
                   Varianta in limba romana are 120.000 de articole si 80.000 de utilizatori inregistrati. Lansata in 2001, varianta in limba engleza si in 2003 varianata autohtona a avut un succes incontestabil. Problema si in acelasi timp succesul vine de la faptul ca oricine poate modifica sau crea un articol este suficient doar sa isi creeze un cont. Unele persoane sunt rauvaitoare si modifica articolele in necunostinta de cauza sau cu rautate. Este bine ca in timp totul se amelioreaza prin modificarea respectivelor articole de catre cei ce vin pe pagina respectiva. 
                   Wikipedia poate fi citata sau se pot lua articole de acolo – un singur lucru trebuie si anume mentionarea sursei. Mai multe lucruri aici.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.