Telefoane Mobile

Producătorii de huse ne confirmă estetica noului iPhone XR 2019, una destul de controversată. Se pare că Apple va păstra bretonul generos din zona frontală, cât şi camera foto cu forma pătrăţoasă.

Nu ştim dacă culorile prezentate în aceste randări sunt cele oficiale sau doar creaţii ale producătorilor de huse, însă acestea sunt o idee mai palide decât zvonurile iniţiale (nu avem albastru, galben şi nici alb).

iPhone XR 2019 ar putea integra un ecran de 6.1 inci cu rezoluţie de 1792 x 828 pixeli, un procesor Apple A13 Bionic realizat pe un process de fabricaţie de 7 nm, 3 GB RAM, un ansamblu foto format din doi senzori a câte 12 megapixeli fiecare, unul standard şi unul telephoto cu zoom 2X, o baterie de 2942 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă la 18W + încărcare wireless şi o construcţie metal + sticlă.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.