Diverse

Producătorii chinezi mai puţin cunoscuţi vor intra din ce în ce mai puternic în Europa, iar prezenţa lor în piaţă nu va fi una de scurtă durată. Tot mai mulţi europeni ştiu cine este Huawei, Xiaomi sau Coolpad, în condiţiile în care acum 2-3 ani aceste branduri erau recunoscute doar de cei pasionaţi.

Pentru a se face vizibili la scară largă, chinezii au început să îşi asocieze brandurile cu cel mai iubit sport de pe bătrânul continent: fotbalul. Dacă Huawei este sponsor Primera Division, iar Oppo susţine clubul FC Barcelona, începând cu data de 15 octombrie pe parcursul tuturor meciurilor din Premier League vom găsi reclamă la Leagoo.

Leagoo a semnat un parteneriat cu Federaţia Engleză de Fotbal, iar pentru cel puţin 3 sezoane de acum înainte producătorul chinez va fi unul dintre sponsorii oficiali ai Premier League. Sub sloganul “Growing Every Moment”, Leagoo îşi va face simţită pentru prima oară prezenţa chiar la unul dintre derby-urile etapei: Manchester City – Everton, partidă care se va desfăşura pe Etihad Stadium.

leagoo-premier-league-1

Sursa: gizmochina.com