Smartphone

OnePlus 3 este unul dintre cele mai căutate telefoane Android din segmentul open market. În România ajunge și prin magazinul online european, cu garanție și toate cele. În momentul de față nu reușesc a produce suficiente produse spre a acoperi cererea, de aici și timpul de așteptare ce se duce spre peste 4 săptămâni. 

AndroidAuthority afirmă că problema producției lui OP3 ar fi legată de aprovizionarea cu ecranele AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Ar fi cerere mare pentru display-urile fabricate de către Samsung și de aici lipsa unităților necesare spre OP3. Nu aș vrea să intru pe teoria conspirației, dar s-ar putea ca Samsung să-i pună în așteptare ca să mai reducă din succesul terminalului made in China.

La un moment dat, CEO-ul OnePlus ar fi căutat o posibilitate să treacă pe paneluri IPS ca să evite problemele întâmpinate cu stocurile de display-uri AMOLED. Ei folosesc un AMOLED cu modificări minore – contrast și temperatură de culoare și luminozitate mai bună în mediul ambiant. Din păcate nu l-am testat ca să-l compar cu GALAXY S7 și să trag concluzii, dacă cu adevărat se apropie de Super AMOLED-ul Samsung.

S-ar putea să fie și o mică campanie de marketing, ei având mereu un stil neconvențional din acest punct de vedere.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: OnePlus 3
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.