Hardware

Producătorul britanic Integral a lansat primul card microSD din lume cu o capacitate de 512 GB. Noul card este ideal pentru cei care au nevoie de un spaţiu de stocare foarte mare, însă nu este recomandat celor care au nevoie de viteză de transfer ridicată.

Cardul Integral respectă standardul SDXC UHS-I U1 care garanteză o viteză minimă de scriere de 10 MB/s, este capabil să atingă până la 80 MB/s la citire, iar certificarea V10 îl recomandă pentru device-urile capabile de înregistrări video HD şi FullHD. Deşi capacitatea de stocare de 512 GB este una impresionantă, cardul are limitările sale şi nu este o soluţie prea inspirată pentru captura 4K.

Noul card Integral va fi disponibil spre comercializare din luna februarie, însă preţul nu a fost anunţat încă. Personal estimez un preţ de câteva sute de euro şi nu ştiu cât de mult merită o astfel de investiţie ţinând cont de vitezele de transfer reduse.

Sursa: theverge.com

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.