Hardware

TP Vision, compania ce produce produsele Philips în segmentul TV şi audio, ne informează că a primit recunoașterea profesională de cel mai înalt nivel prin câștigarea a patru premii Red Dot Product Design Awards 2023.

Philips Ambilight TV OLED+ 908 – designul trebuia să transmită faptul că OLED+908 va fi flagship-ul Philips Ambilight TV pentru gama 2023. De asemenea, seriile OLED+ trebuie să denote că au cele mai bune rezultate atât în ceea ce privește calitatea imaginii, cât și a sunetului.

OLED+908 prezintă o soluție audio Bowers & Wilkins, discret integrată și învelită într-o țesătură de lână acustică personalizată Kvadrat.

Suportul central cu cadru deschis este fabricat din aluminiu și oferă funcționalitate pivotantă, iar noua telecomandă dispune de taste iluminate și contextuale pentru o experiență mai ușoară a utilizatorului.

Căști Philips Fidelio T2 TWS – aceste căști continuă integrarea designului geometric simplificat pe care compania l-a stabilit pentru Philips Fidelio, oferind în același timp atât o pereche de căști extrem de compactă, cât și o carcasă de încărcare.

Căștile utilizează o ramă ceramică acoperită cu piele sustenabilă Muirhead, în timp ce carcasa de încărcare utilizează, de asemenea, pielea Muirhead, o construcție metalică din aluminiu extrudat, anodizat și o bază din cauciuc pentru ușurință în utilizare.

Căști Philips Fidelio L4 urmăresc designul geometric simplificat deja prezent în gama Philips Fidelio și menține în același timp poziționarea premium prin utilizarea aluminiului anodizat pentru designul cadrului deschis cu piele sustenabilă Muirhead pentru banda de susținere. Fidelio L4 a fost creată ca o pereche de căști surprinzător de ușoară și compactă.

Philips A5508 True Wireless – Philips a adoptat abordarea unui brand de clasă “A” în segmentul audio dedicat sportului. A5508 contribuie la dezvoltarea gamei Philips de dispozitive portabile pentru sport, prezentând un produs True Wireless, ușor, foarte compact, care oferă o experiență de utilizare distinctă și durabilă. Detaliile canelate ale punctelor de contact ale produsului permit o utilizare mai simplă și îmbunătățesc gestionarea transpirației pe suprafața produsului în timpul antrenamentelor.

Timp de aproape 70 de ani, premiile Red Dot au recunoscut brandurile care doresc să se distingă prin produse printr-un design mai bun. Red Dot Design Award se împarte în cele trei discipline: design de produs, design de brand și comunicare și design de concept. Cu peste 20.000 de înscrieri, Red Dot Awards reprezintă una dintre cele mai mari și mai prestigioase competiții de design din lume.

Premiile recunosc cele mai bune rezultate în proiectarea produselor, accesate de un grup independent format din 50 de profesioniști internaționali în design pe parcursul mai multor zile și sunt evaluate pe baza mai multor factori, printre care: funcționalitate, calitate, ergonomie, inovație, durabilitate și compatibilitate ecologică.