Diverse

În fiecare an pe 11 noiembrie în China se sărbătoreşte Singles Day, ziua dedicată persoanelor singure. Dacă iniţial era o simplă sărbătoare, în 2009 grupul chinez Alibaba a transformat această dată în ziua cu cele mai mari reduceri din an. Succesul a fost atât de mare încât anual pe 11 noiembrie se obţin cele mai multe vânzări la nivel global într-un interval de doar 24 de ore.

Pentru a pregăti acest eveniment major, retailerul geekbuying.com organizează începând cu 1 noiembrie campania “11.11 Shopping Spree”. Aceasta este împărţită în mai multe părţi:

Coupon Storm

Aici puteţi găsi cupoane cadou ce vă oferă reduceri cuprinse între 7 şi 20% pentru o gamă variată de produse. Spre exemplu avem:

  • CELLPHONE – 7% reducere la telefoane;
  • TVBOX88 – 8.8% reducere la TV Box-uri;
  • TBALETCAT – 8% reducere la tablete;
  • DRONE8 – 8% reducere la drone;
  • VREAL20 – 20% reducere la ochelari VR;
  • WEARABLE – 10% reducere la smartwatch-uri.

Lucky Gift Rain

Vă logaţi în contul de pe geekbuying.com, daţi share acestei campanii pe reţelele de socializare şi aveţi câştigat garantat un premiu. Aceste premii vor pleca de la banalele cupoane de reduceri şi vor ajunge până la un Xiaomi Mi A1.

Sales Storm

De pe 1 până pe 11 noiembrie, în fiecare zi vor exista gadget-uri cu preţuri foarte bune, însă limitate ca unităţi disponibile. În plus, zilnic, primii 500 de utilizatori care achiziţionează produse de cel puţin 50 dolari, primesc o reducere de 5 dolari.

De asemenea, pe pagina principală a campaniei “11.11 Shopping Spree” puteţi găsi cupoane de reduceri, cât şi oferte excelente la smartphone-uri, tablete, laptopuri, smartwatch-uri şi multe altele. Mai multe detalii găsiţi pe geekbuying.com.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.