Hardware

Qualcomm Snapdragon 435 este un procesor entry-level bine optimizat din punct de vedere al consumului de energie şi destul de capabil la capitolul putere de procesare. Însă ca la toate produsele din sfera tehnologică, compania producătoare se pregăteşte să îi lanseze un urmaş serios: Qualcomm Snapdragon 450.

Noul procesor va apărea în rapoartele de benchmark sub denumirea SDM450, va rămâne un octa-core pe ARM-Cortex A53 fabricat pe tehnologie de 14 nm, va include un GPU tactat la 600 MHz şi va oferi suport pentru conectivitate LTE, Quick Charge 3.0 şi cameră foto duală.

La prima vedere pare a fi o versiune uşor mai slabă a procesorului Qualcomm Snapdragon 625, de aici şi concluzia că va avea un consum de energie mult mai redus comparativ cu generaţia anterioară. Nu există informaţii clare legate de data lansării, însă estimările nu îl aduc în piaţă mai devreme de toamna acestui an.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.