Smartphone

Octavian a remarcat un răspuns cel puțin ciudat al QuickMobile pe pagina de Facebook. Un cititor le-a atras atenția că importă versiunea cu 3 GB RAM, variantă de Huawei P9 Lite ce nu se bucură de suport din partea filialei locale a companiei chineze. 

opinie-quickmobile-huawei-p9-lite

Mi se pare a fi o demonstrație inedită din partea QM. Mă rog, știm că ei importă produse ce nu ajung pe filieră oficială. Nu este nicio noutate, dar referințele la Huawei România și fetele ce lucrează acolo etc arată un grad de amatorism în ce privește comunicarea pe FB, mai ales din partea unui shop online ce afirmă mereu că vinde de zeci de milioane euro.

Pe de altă parte, fiecare companie ce produce telefoane Android are versiuni localizate, indicator diferit. Unele telefoane acoperă un anumit spectru, încorporează anumite date tehnice și sunt gândite special pentru anumite piețe ale lumii. Nu sunt concepute spre a fi vândute world wide. Plus că fiecare filială locală își dorește ca importul să se facă prin ea, nu printr-un intermediar.

Discuția este lungă și merită a fi purtată într-un alt context. Huawei P9 Lite VNS-L21 sosește cu 2 și 3 GB RAM. Pe 3G acoperă benzile de 900 / 1900 / 2100 MHz, iar pe 4G – LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800).

Despre garanțiile QuickMobile am mai vorbit într-un alt context: aici și aici.

Update: QM cred că are o strategie de a avea răspunsuri cât mai hazlii, cu ghilimelele de rigoare, și deplasate pe pagina sa de FB. Altă mostră: 

fail-quickmobile

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.