Smartphone

Bluboo Edge este un smartphone low-cost ce iese în evidență prin designul și display-ul său. Compania chineză promite că noul său dispozitiv se descurcă decent în ce privește captura foto și video. 

Camera principală are 13 Megapixeli și folosește un senzor Sony, iar camera frontală dispune de 8 Megapixeli pentru cei interesați de fotografiile de tip selfie.

Au realizat și un clip în care Bluboo Edge este comparat cu unul dintre cele mai performante telefoane Android în ce privește calitatea fotografiilor, detalii în material:

Au curaj atunci când afirmă că Bluboo Edge ar realiza imagini la nivelul lui S7 Edge. Camera frontală identifică fețele utilizatorilor și aplică un nivel de înfrumusețare (în stilul a ceea ce oferă și Huawei pe dispozitivele sale).

Sunt circumspect în ce privește puterea lui Bluboo Edge în a fi la nivelul lui GALAXY S7 Edge, mai degrabă aș spune că ar fi suficient doar să se descurce decent. Nu poți cere unui telefon ce costă o fracțiune din S7 Edge să fie la nivelul flagship-ului sud-coreean. Știu că companiile chineze preferă comparațiile deplasate ca să reliefeze valențele a ceea ce au în portofoliu, dar de multe ori aș zice că socoteala de acasă nu se potrivește cu realitatea.

Mai multe detalii legate de smartphone-ul chinez pe website-ul dedicat.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.