Software

Compania Coca-Cola a pornit anul acesta o campanie denumită “Fii nebun de bun” prin care se doreşte încurajarea oamenilor din întreaga lume să realizeze cât mai multe fapte bune. În contextul acestei campanii, Coca Cola România a lansat prima aplicaţie ce îţi susţine nevoie de a realiza acţiuni de voluntariat: Radar for Good.

Radar for Good este o aplicaţie destul de simplă prin intermediul căreia poţi afla cine şi unde are nevoie de ajutorul tău. Deschizi aplicaţia, radarul îţi scanează harta zonei în care te afli şi îţi afişează toate locurile din apropiere unde nu ar strica puţin sprijin din partea ta. Desigur, vor exista mai multe locaţii, tu o alegi pe cea unde crezi că poţi fi mai mult de ajutor, iar apoi aplicaţia îţi trasează automat cel mai scurt drum până la locul respectiv.

Radar for Good este disponibilă în mod gratuit în Google Play şi App Store.

radar1

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.