Retelistica

Am primit destul de rapid și punctul de vedere al Departamentului de Comunicare și CSR de la Digi Communications pe tema pontului de care discutam într-un articol separat

Cu privire la solicitarea dvs. privind promoțiile derulate în rețeaua Digi, precizăm că derulăm periodic campanii punctuale de fidelizare a clienților noștri. Detaliile privind ofertele și condițiile de contractare sunt disponibile în rețeaua de magazine Digi.”

Nu răspund ei în mod direct, dar se subînțelege că avem de-a face cu o ofertă punctuală. Ce înseamnă asta?

Că respectivele oferte pe portare sunt în anumite zone din țară, nu la nivel național. Detaliile concrete le găsiți în rețeaua de magazine. Presupun că vor să vină cu un boost suplimentar pe vânzările de telefoane mobile, vor să vină în întâmpinarea celor ce-și doresc rate la smartphone, dar fără să fie prins și ING la mijloc.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.