Telefoane Mobile

Vodafone a oferit un răspuns în ce privește precomenzile și unităție livrate de Samsung GALAXY Note7, iar la câteva minute distanță a sosit și poziția Orange pe această temă. 

„Vânzările de Galaxy Note7 au fost suspendate temporar pentru ca producătorul să identifice toate posibilele dispozitive cu probleme de fabricație. Orange România a oprit livrările către clienți, iar produsul a fost retras din shopuri și magazinul online.

Clienții Orange care au comandat acest produs sunt contactați pentru a li se restitui contravaloarea pachetului achiziționat, ce constă într-un Samsung Galaxy Note 7 și un Gear VR. De asemenea, aceștia au opțiunea de a primi în schimbul Samsung Galaxy Note 7 un Samsung Galaxy  S7 sau Samsung Galaxy S7 edge, primind diferența de cost și păstrând cadoul Gear VR. Clienții pot opta să aștepte o versiune îmbunătățită a Samsung Galaxy Note 7 la o dată ce le va fi comunicată ulterior.”

Observați o abordare ușor diferită. Vodafone mizează pe o reducere de 100 euro pentru cei ce așteaptă Note7-le fără probleme, iar Orange oferă alternativa unui S7 sau S7 Edge + diferență. Le-a scăpat un mic detaliu, Gear VR-ul primit cu Note7 este inutil cu S7 și S7 Edge ( USB type-C vs microUSB)  Înțeleg că noua pereche de ochelari VR de la Samsung sosește cu adaptor dedicat în pachet.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.