Smartphone

Vodafone a oferit un răspuns în ce privește precomenzile și unităție livrate de Samsung GALAXY Note7, iar la câteva minute distanță a sosit și poziția Orange pe această temă. 

„Vânzările de Galaxy Note7 au fost suspendate temporar pentru ca producătorul să identifice toate posibilele dispozitive cu probleme de fabricație. Orange România a oprit livrările către clienți, iar produsul a fost retras din shopuri și magazinul online.

Clienții Orange care au comandat acest produs sunt contactați pentru a li se restitui contravaloarea pachetului achiziționat, ce constă într-un Samsung Galaxy Note 7 și un Gear VR. De asemenea, aceștia au opțiunea de a primi în schimbul Samsung Galaxy Note 7 un Samsung Galaxy  S7 sau Samsung Galaxy S7 edge, primind diferența de cost și păstrând cadoul Gear VR. Clienții pot opta să aștepte o versiune îmbunătățită a Samsung Galaxy Note 7 la o dată ce le va fi comunicată ulterior.”

Observați o abordare ușor diferită. Vodafone mizează pe o reducere de 100 euro pentru cei ce așteaptă Note7-le fără probleme, iar Orange oferă alternativa unui S7 sau S7 Edge + diferență. Le-a scăpat un mic detaliu, Gear VR-ul primit cu Note7 este inutil cu S7 și S7 Edge ( USB type-C vs microUSB)  Înțeleg că noua pereche de ochelari VR de la Samsung sosește cu adaptor dedicat în pachet.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.