Arhiva

Comparația este făcută cu facebook și twitter. Normal că între timp s-au schimbat multe. Facebook s-a lansat prin 2004 – 2005, iar twitter în 2006. În 2011 alta este rata de adopție a calculatoarelor și internetului. Google+ beneficiază de aportul unor servicii care îl ajută să crească: gmail, partea de search cu +1 și multe altele.

În cât timp credeți că Google+ va depăși Facebook? Eu zic că în maxim 2 – 3 ani. Se zvonește că deja a ajuns la 20 de milioane de utilizatori și gândiți-vă că accesul s-a făcut numai pe bază de invitație. Mai este cale lungă până la peste 750 de milioane cât are Zuckerberg în acest moment, dar Google are o groază de cash pe care vor să-l investească printre altele și în proaspăta lor rețea socială. Au cheltuit numai la lansare peste 600 de milioane de dolari.

Sursa 

Credit foto

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.