Folosesc o tastatură compactă – Magic Keyboard și pot spune că sunt fan al acestui format. M-am jucat în weekend cu SPC GK630K Onyx White și după 1 – 2 ore m-am adaptat cât de cât la layout-ul și feedback-ul dat de o tastatură mecanică.

Acum să revenim la subiectul articolului și anume o tastatură compactă cu switch-uri analogice Razer. Se numește Razer Huntsman Mini Analog și dispune de switch-urile Razer Analog Optical Switches într-un format cu layout de tip 60%. Înțeleg că ar fi prima tastatură cu acest format ce dispune de acest tip de switch-uri.

Pe de altă parte, îmi dau seama că există cerere în piață pentru tastaturi de gaming compacte care să se potrivească cât mai bine pe un design minimalist al biroului.

Alte informații extrase din comunicatul Razer:

🟢 ai posibilitatea în a predefini sensibilitatea analogică a tastelor sau atribuirea a două funcții unei singure taste. Razer afirmă că așa se poate obține un control mai precis al accelerației sau o direcție mai bună în jocurile de curse;

🟢 noua tastatură dispune de taste Doubleshot PBT cu finisaj texturat rezistent și ei spun că aspectul rămâne același și după utilizare îndelungată;

🟢 alimentarea cu energie se face pe USB Type-C;

🟢 dispune de iluminare Razer Chroma RGB pentru fiecare cheie și oferă peste 16.8 milioane de posibilități de customizare.

Prețul este de 159.99 euro / aprox. 792 lei.

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.