Este doar un zvon și trebuie tratat ca atare. Nu avem o confirmare oficială din partea Samsung pe această temă, dar se încadrează cumva în linie cu ceea ce producătorul sud-coreean a făcut până acum pe seria Galaxy S.

Înțeleg că nu ar fi primele dispozitive mid-range Samsung la care încărcătorul lipsește din pachet (Samsung Galaxy A13 5G și A03S nu au charger-ul în cutie).

 

Conform unui zvonac din industrie, Galaxy F23, dar și viitoarele smartphone-uri M și A vor venit fără încărcător. Este o decizie ce va fi intens criticată, dar cum scriam și mai sus – Samsung introduce politia de la Galaxy S și spre alte serii de modele.

Am testat Samsung Galaxy A52s, iar în cutie avea un încărcător de 15W, deși suportă…, 25W. Un încărcător de 25W de la Samsung costă între 40 – 60 lei.

Sursa: AndroidAuthority.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.