Telefoane Mobile

Nu știu câte persoane sunt interesante de smartphone-ul de gaming de la Razer, dar uite că Orange pe ultima sută de metri l-a adus în oferta sa pe Razer Phone 2.

Razer Phone 2 – 509 euro sau 259 euro cu Orange Me 30. Sunt oferite cadou și căștile Razer Hammerhead USB-C. Orange Me 30 presupune plata unui abonament lunar de 30 euro, include 30 GB trafic de date din care 11.2 GB pot fi consumați în roaming SEE, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale + roaming SEE, 600 minute internaționale.

Avem recenzii publicate pentru Razer Phone 2, dar și pentru căștile aduse la pachet ca și cadou.

Cei 509 euro se transformă în 2423 lei, în linie cu cele mai mici prețuri din piața liberă. Presupun că sunt oferte mai atractive la prelungire de contract, portare etc.

Problema lui Razer Phone 2 s-ar putea să fie suportul, compania a renunțat la această divizie sau cel puțin așa a lăsat de înțeles. Razer Phone 2 arată că inițiativa smartphone-ului de gaming nu a generat buzz-ul dorit de către companiile ce au mizat pe astfel de terminale (ASUS cu ROG Phone, Xiaomi cu Black Shark, ZTE prin Nubia cu Red Magic etc).

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.