Diverse

Am citit pe mai multe site-uri locale știrea că RCS-RDS urmează a-și dezvolta rețeaua Digi Mobil. Anunțul este destul de vag. Nu se specifică ce țintă și-au ales ca acoperire, dacă se vor extinde și în alte zone. Mai degrabă înțeleg că ar fi o îmbunătățire a semnalului în orașe.

Îmbunătăţim acoperirea la nivel urban, în principalele oraşe, pentru mai mult de 500 de site-uri dintre cele peste 1.600 ale reţelei noastre“.

Nici nu știu dacă trebuia să existe un comunicat pe treaba asta. Mă aștept la mai mult de la Digi Mobil și mai ales în ce privește acoperirea. Înțeleg că au roaming-ul cu Vodafone, dar deja sunt limitări (100 MB pentru traficul de date / pe lună, s-ar putea să vedem o taxă pentru partea roaming-ul de voce și mesaje făcut prin rețeaua Vodafone).

Este logic ca să crească calitatea semnalului mai ales după ce RCS-RDS s-a ales cu bandă din aprilie 2014 și în spectrul de 900 MHz față de cel de 2100 MHz în care avea până la momentul actual. S-ar putea să mai crească și viteze de transfer la traficul de date. Vedem pe pielea noastră în viitorul apropiat.

Sursa: Mobilissimo.ro

Categorii: diverse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.