Software

RCS & RDS a anunţat actualizarea aplicaţiei Digi Online, una utilă dar destul de săracă în conţinut. Toţi abonaţii operatorului vor beneficia de o serie de facilităţi, unele gratuite, altele cu costuri suplimentare.

De acum înainte în aplicaţia mobilă, cât şi pe site-ul Digi Online, veţi putea găsi categoria HBO GO. Dacă aveţi activată opţiunea HBO GO sau MAXPAK puteţi urmări filmele şi seriale produse de HBO direct în Digi Online. Printre premierele lunii septembrie se numără Jaf cu clasă (Ocean’s 8), Glass, Holmes și Watson, Prafuri (Snowfall), The Deuce sau seriale precum Povestea slujitoarei, Marile minciuni nevinovate, Divorț, Aventura, Cea mai puternică voce etc.

Abonaţii care nu au activată una din cele două opţiuni, o pot face oricând atât online, cât şi în magazinele Digi. În plus, cei care activează serviciul Digi Online și opțiunea MAXPAK în intervalul 17 – 30 septembrie 2019 vor putea intra în competiția pentru câștigarea unui premiu constând într-un telefon Samsung Galaxy S10 și vor beneficia de o lună gratuită de MAXPAK. Mai multe detalii despre concurs găsiţi aici.

Nici fanii sportului nu sunt uitaţi. Abonaţii care urmăresc transmisiunile Digi Sport vor putea primi notificări din partea aplicației, din data de 23 septembrie, cu privire la ora de începere a meciurilor echipei favorite sau a unor importante competiții din sporturile preferate.

Într-o primă fază aplicația va beneficia de toate aceste noutăți pentru versiunile Android și desktop, iar în următoarele săptămâni va fi disponibilă și versiunea iOS.

”Noile funcționalități și conținutul îmbunătățit ale Digi Online sunt răspunsul nostru la modul în care a evoluat, în ultima perioadă, consumul de conținut video prin platformele complexe. Abonații au nevoie de tot mai multă conectivitate pentru că vor să aibă acces oriunde, oricând, la transmisiunile care suscită interes ridicat – competiții sportive europene și internaționale, evenimente majore, precum și conținut de divertisment de cea mai buna calitate”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Digi| RCS & RDS .

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.