Diverse

După „Tombola Digi”, RCS & RDS propune o ofertă interesantă la portarea numărului de telefon în rețeaua Digi Mobil. Sunt oferite gratuit primele trei luni din orice abonament Optim sau Complet cu condiția semnării contractului pe 24 de luni. Campania se adresează exclusiv persoanelor fizice.

Oferta este valabilă de astăzi și până la sfârșitul anului, pe 31 decembrie 2014. În plus, abonații noi care contractează unul dintre abonamentele Optim sau Complet, își pot achiziționa și smartphone-uri, cu plata integrală sau în rate. Gama de telefoane mobile poate fi consultată aici.

Ca opinie personală pot să spun că, deși orice ofertă cu gratuități este bine primită, nu știu cât ar conta asta în decizia clienților care doresc să aleagă Digi Mobil. Oricum prețurile pentru abonamentelor lor sunt cu mult mai mici decât ale concurenței. Astfel, cred că mai mult contează criterii precum calitatea serviciilor sau acoperirea națională din punct de vedere al semnalului GSM. Să vedem cum va ataca piața RCS & RDS ținând cont de aceste deziderate ale utilizatorilor.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.