Retelistica

RCS & RDS va aduce câteva modificări abonamentelor Digi Mobil începând cu data de 28 octombrie. Compania doreşte simplificare serviciilor mobile, iar abonamentul Optim Nelimitat poate ajunge la un cost de doar 2.9 euro / lună (TVA inclus) în funcţie de numărul de abonamente contractate:

  • 1 abonament Optim Nelimitat – 4.84 euro / lună (TVA inclus);
  • 2 abonamente Optim Nelimitat – 3.87 euro / lună (TVA inclus);
  • 3 abonamente Optim Nelimitat – 3.22 euro / lună (TVA inclus);
  • 4 abonamente Optim Nelimitat – 2.90 euro / lună (TVA inclus).

Această ofertă este valabilă atât abonaţilor existenţi, cât şi celor noi. În plus RCS & RDS modifică traficul de date 4G oferit clienţilor săi, iar în perioada 1 noiembrie – 31 martie 2017 toţi abonaţii vor beneficia de 50 GB / lună indiferent de abonamentul deţinut (Optim sau Avantaj).

“Secretul succesului înregistrat de pachetul Optim Nelimitat se datorează, pe de o parte, preocupării noastre de a le oferi clienţilor un serviciu stabil şi de încredere, iar, pe de altă parte, beneficiilor de care se bucură aceştia – voce, internet mobil nelimitat, conţinut media online – la preţuri avantajoase de la doar 2.9 euro pe lună. Peste 1.2 milioane de clienţi au ales acest pachet, iar cifrele înregistrate arată gradul de satisfacţie al utilizatorilor noştri.” a declarat Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

Mulţumim de pont Madalin Rusu.

Categorii: retelistica

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.