Diverse

RCS&RDS a ajuns astăzi la un acord cu cei de la Central European Media Enterprises (CME) pentru preluarea tuturor posturilor radio din portofoliu: Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM şi Dance FM. Astfel, Pro FM, staţie de radio înfiinţată de grupul Pro va ieşi de sub tutela celor de la Pro TV şi va trece sub îndrumarea Digi 24.

CME a anunţat încă din primăvară că doreşte să vândă pachetul de posturi radio pe care îl deţine, iar la discuţii au participat mai multe grupuri interesate, printre cele mai cunoscute fiind RCS&RDS, Kanal D şi Ringier. Se pare că cea mai bună ofertă a venit din partea RCS&RDS, iar în zilele următoare vor demara toate formalităţile solicitate de Consiliul Naţional al Autovizualului (CNA).

Până la această achiziţie, grupul RCS&RDS deţinea doar trei frecvenţe de radio pentru postul său generalist Digi FM: în Sibiu, Sighişoara şi Reşiţa. După parafarea acestui acord, RCS&RDS va dispune de o reţea de radio-uri ce va acoperi întreg teritoriul României.

Sursa: Mediafax.ro

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.