Opinie

Mai avem puţin din 2014, iar ca fiecare an şi acesta se încheie cu una dintre cele mai mari sărbători ale lumii: Crăciunul sau religios vorbind, Naşterea Domnului. Această perioadă a anului este cea în care se oferă cele mai multe cadouri pe metru pătrat. Este o perioadă foarte agitată, plină cu bune, dar şi cu rele (nu pot spune în articol la ce mă refer că m-ar amenda CNA-ul bloggurilor :))).

Şi cum probabil aţi aflat că Moş Crăciun nu există (nu vă mai uitaţi la Pro TV, că vă mint), luna decembrie reprezintă perioada în care (daca ai bani, desigur), îţi poţi cumpăra orice, fără ca mama, prietena, sora, soţia etc. să te tragă la răspundere. Aşa că, dacă nu v-aţi achiziţionat deja tot ce v-aţi dori, vă aştept cu un comentariu la acest articol în care să ne spuneţi care ar fi cele mai dorite 3 gadget-uri pe care aţi vrea să vi le cumpăraţi sau să le primiţi.

Ca să dau drumul maratonului, voi începe eu. Cum 2014 a fost un an foarte cheltuitor, îl voi sfârşi cu 3 dorinţe nu atât de scumpe:

1. Mi-aş schimba LG G2-ul cu un Samsung Galaxy Note 4, dar momentan nu mă pot atinge de el (ca preţ mă refer). Până acum câteva zile, m-aş fi mulţumit şi cu un LG G3, dar după ce am văzut ce autonomie are, am zis că mai aştept Note-ul;

2. Mă tot chinui de la Black Friday încoace să îmi cumpăr o plăcuţă de 4 GB memorie RAM pentru laptop şi mereu apar alte cheltuieli şi alte situaţii care amână această achiziţie;

3. Al treilea gadget pe care mi l-aş cumpăra ar fi o cameră video auto. Nu ştiu cât de folositoare o să îmi fie, dar daca mi „se pune pata pe ceva” şi mi-o permit, de obicei o achiziţionez.

Acum vă las pe voi. Ce v-aţi dori de la Moşu’?

PS: Mama, tata, prietena, prietenii, rudele etc., toţi cei care vreţi să îmi luaţi ceva de Crăciun, citiţi această listă. Vă va inspira :)) !

Santa-Clauss

Categorii: diverseopinie
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.