Diverse

Oferta de abonamente RCS&RDS a atras cu siguranţă atenţia tuturor românilor. Chiar dacă au fost şi sunt în continuare mari probleme cu acoperirea la nivel naţional, în oraşele mari, reţeaua RCS&RDS face faţă cu brio tuturor solicitărilor clienţilor.

În condiţiile în care abonamentele RCS&RDS pleacă de la 2 euro, iar un abonament nelimitat costă 4 euro, anul 2014 a fost şi va fi în continuare unul de creştere exponenţială a numărului de abonaţi la reţeaua de telefonie mobilă.

Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a publicat un raport ce urmăreşte câte numere au fost portate dintr-o reţea în alta. În perioada 1 ianuarie – 1 octombrie, operatorul RCS&RDS este lider la acest capitol cu un număr de 110.000 de numere transferate din reţelele consacrate: Orange, Vodafone sau Telekom. Pentru a vă face o idee ce înseamnă aceasta cifră, vă spunem că în perioada octombrie 2008 – decembrie 2013, doar aproximativ 8300 numere de telefon au fost portate de la toţi operatorii locali către RCS&RDS.

Aceste 110.000 numere transferate, adăugate la poate alte câteva sute de abonamente noi, arată faptul că RCS&RDS devine un jucator foarte important pe zona serviciilor de telefonie mobilă şi că în continuare preţul este factorul decisiv în momentul încheierii unui abonament (chiar dacă serviciile oferite nu sunt la nivelul celorlalţi furnizori).

Sursa: ZF.ro

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.