Software

Astăzi avem parte de lansarea jocului Real Racing 3 pentru iOS şi pentru Android. O surpriză plăcută o reprezintă faptul că jocul este disponibil gratuit! Nu este chiar o surpriză deoarece compania a anunţat acest lucru încă de acum câteva luni.

Marile publicaţii din afară l-au numit deja cel mai bun joc de tip racing pentru terminalele cu touchscreen şi pot să spun că sunt de acord. Cu fiecare versiune a jocului, Real Racing a devenit din ce în ce mai bun. Am jucat şi Real Racing 1 şi Real Racing 2 şi pot să spun că această trilogie oferă cea mai bună experienţă!

Screenshot_2013-03-01-15-05-14 Screenshot_2013-03-01-15-04-46

O noutate pe care o aduce acest joc, este Time Shifted Multiplayer (TSM). Practic puteţi să jucaţi în modul multiplayer cu prietenii de pe facebook, fără să jucaţi în acelaşi timp. De exemplu, eu trimit o invitaţie către un prieten, mă joc şi apoi când prietenul respectiv primeşte invitaţia şi joacă şi el, pe circuit îi apare ‘înregistrarea’ mea. Interesant este faptul că dacă oponentul îmi atinge maşina sau mă împinge în afara pistei, îmi afectează timpul final şi mă poate învinge.

Jocul vine cu o grafică de invidiat şi un gameplay perfect. Însă, are şi două lucruri care nu-mi plac. Primul este că au adăugat reparaţiile – este un lucru care-mi displace şi la jocurile pe PC. De ce? Consider că este o grijă în plus, inutilă. Al doilea, o reprezintă timpul de upgradare. La fel, consider că este o funcţie inutilă care doar complică jocul şi te face să-ţi pierzi din interes. Când fac un upgrade, mă pune să aştept câteva minute până este gată. Desigur, se poate sări peste folosind din Gold.

Per total, este un joc foarte bun care merită un loc pe device-ul vostru. Mai trebuie să reţineţi că jocul are 1.7GB pe Android şi 2GB pe iOS. Pe Android descărcaţi întâi jocul din Store (aprox. 7mb) şi apoi când îl deschideţi îşi va descărca automat toate celelalte fişere şi le va instala – jocul trebuie să rămână deschis pe parcursul întregului proces. Pe iOS se descarcă totul integral. Deci nu uitaţi să aveţi device-ul conectat la wifi când descărcaţi jocul.

Descarcă Real Racing 3Google Play | iTunes Store