Smartphone

Într-un articol anterior îi lăudam pe cei de la Samsung că în ultima perioadă au fost foarte atenţi la nevoile utilizatorilor, însă când vine vorba de încărcarea rapidă a bateriilor de pe telefoane…, ei bine, aici producătorul sud-coreean este cam la coada clasamentului.

În timp ce smartphone-urile Samsung se limitează la viteze de încărcare de 15W, maxim 25W, Realme se pregăteşte să lanseze primul telefon din lume cu încărcare rapidă pe fir la 240W. Acesta se va numi Realme GT Neo 5 şi ar putea fi prezentat oficial în primul trimestru al anului viitor.

În varianta de top Realme GT Neo 5 ar urma să vină cu o baterie de 4600 mAh care se va încărca complet de la 0 la 100% în aproximativ 9 minute. Este cu siguranţă un record impresionant, mai ales că Realme promite şi tehnologii de siguranţă care vor garanta buna funcţionare a sistemului de încărcare fără a pune în pericol integritatea device-ului.

În varianta standard Realme GT Neo 5 va dispune de un acumulator de 5000 mAh ce va beneficia de o tehnologie de încărcare rapidă pe fir la 150W, una disponibilă deja la nivel comercial (pe site puteţi găsi review-ul pentru Realme GT Neo 3 ce se încarcă la 150W).

Chiar dacă nu cunoaştem prea multe informaţii la nivel hardware, raportat la cele spuse mai sus, putem spune de pe acum că Realme GT Neo 5 se anunţă un terminal cel puţin intrigant.

Sursa: fonearena.com