Este un chestionar tradițional pe care-l desfășuram de o lungă perioadă de timp. L-am condensat de la ediția din 2021 și îl găsiți inclus în articol.

O să-l găsiți pe prima pagină până pe 21 decembrie 2022. Nu organizez niciun concurs pe seama sa, nu-l voi promova în social media.

Sunt sigur că aveți o opinie legată de gadgeturile anului 2022 și aveți ocazia să exprimați această opinie. Nu sunt colectate adresele de mail, dar am bifat ca să nu fie permis votul multiplu de la un singur cont.

În listă veți găsi produse lansate în 2022, iar majoritatea au și disponibilitate locală.

Mulțumesc anticipat tuturor celor ce-și fac timp să voteze în acest chestionar. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.