Telefoane Mobile

Realme X2 Pro este smartphone-ul de tip best-buy pe care Oppo își dorește să-l importe și în Europa, Spania ar fi una dintre piețele pe care debutează inițial.

Noul smartphone ar dispune de ecran cu rată de refresh la 90Hz, procesorul Qualcomm Snapdragon 855 Plus și difuzoare cu certificare Dolby Atmos (difuzoare și nu doar căști conectate care să atingă sunet la standardele Dolby).

Informațiile vin direct de la Realme Europe.

Alte detalii legate de Realme X2 Pro:

  • cameră principală cu senzor de 64 Megapixeli + tele capabil de zoom hibrid 20x + 8 Megapixeli de tip ultrawide;
  • încărcare la 50W de tip SuperVOOC, nu se cunoaște capacitatea acumulatorului.

Toate datele vor fi cunoscute în perioada imediat următoare. La prima vedere se prefigurează o adevărată bestie la orizont, iar prețul s-ar putea să-l transforme într-un smartphone căutat de către cei interesați de un veritabil best-buy cu specificații fără compromis la nivel hardware.

Vă puteți înscrie spre a primit notificare când este lansat – aici.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.