eMAG este cel mai mare magazin online din țara noastră, ei sunt cei ce au adus Black Friday în România din 2011 și putem spune că stăpânesc acest fenomen cel mai bine din online-ul autohton. 

Este de apreciat că ei au păstrat rețeta inițială – Black Friday pe durata unei singure zile. A rămas ziua cu cele mai multe reduceri din an, iar milioane de români vor accesa site-ul autohton pe vineri dis-de-dimineață.

Printre produsele aflate la reducere se găsesc televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT și produse smart, frigidere și mașini de spălat, produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte. cosmetice, produse pentru casă, fashion, articole sportive etc.

Care sunt principalele recomandări din ghidul de supraviețuire al eMAG?

1. Fă-ți lista cu produsele favorite!

Gândește-te din timp ce ți-ai dori sau ce cadouri ai putea să le faci celor dragi. Astfel ai mai multe șanse ca, în momentul în care se dă startul reducerilor, să comanzi rapid și ușor.

2. Instalează aplicația eMAG;

Activează notificările pe mobil și te anunțăm din prima secundă de Black Friday!

3. Pune-ți contul la punct;

Salvează adresa de livrare și datele cardului bancar din contul tău ca să poți comanda repede produsele preferate.

4. Comandă online de pe mobil

Prinde reducerile, oriunde te-ai afla! Ai acces rapid la toate ofertele.

5. Nu rata restul ofertelor!

În ziua cu cele mai multe reduceri din an, visurile se împlinesc. Continuă cumpărăturile, avem atâtea oferte!

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.